Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax wil Lukaku als vervanger El Hamdaoui of Suarez

Ajax zou opnieuw interesse hebben in Romelu Lukaku. De zeventienjarige aanvaller blinkt bij RSC Anderlecht wekelijks uit en de Amsterdammers zouden de spits graag willen overnemen bij een vertrek van Mounir El Hamdaoui of Luis Suárez, zo meldt het Spaanse AS.

Ook afgelopen zomer hadden de hoofdstedelingen al belangstelling in de jongeling, maar toen was hij financieel niet haalbaar. Bij een vertrek van El Hamdaoui of Suárez zou hij mogelijk wel te betalen zijn. Volgens de krant ligt de vraagprijs van Lukaku rond de 25 miljoen euro.One Comment

  1. Pingback: Voetbaltransferthread 2010 - 2011 (Binnenland) - Deel 2 - Pagina 21 - 9lives - Games Forum

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.