Voetbal4u.com

Hoofdnieuws PSV oefent tegen Barca in 2013

FC Barcelona en PSV spelen in 2013 een oefenduel. De Eindhovenaren bestaan in dat jaar precies honderd jaar en hebben bij de transfer van Ibrahim Afellay een wedstrijd tegen de Europese grootmacht afgedwongen. Volgens Omroep Brabant zal het Eeuwfeest zo een nog grotere dimensie krijgen.

PSV en Barcelona hadden al enkele maanden een akkoord bereikt, maar Afellay zelf moest nog tot een akkoord zien te komen. Nadat hij donderdag de medische keuring van 4,5 uur met succes had doorstaan, tekende hij een dag later een contract voor 4,5 seizoenen. Hij gaat per jaar ongeveer twee miljoen euro verdienen.

De aanvoerder van de Eindhovenaren was in de wolken met zijn overgang.  “Ik ben in Eindhoven begonnen bij de D1 en vertrek als aanvoerder van het eerste. Dat is toch prachtig? Veertien jaar heb ik voor de club gespeeld, ik heb alle selecties doorlopen. Het stikt hier van de geweldige spelers”, aldus Afellay.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.