Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘El Hamdaoui wilde eigenlijk helemaal niet naar Ajax’

Mounir El Hamdaoui heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax. De aanvaller is door de Amsterdamse club op vakantie gestuurd, nadat hij heeft aangegeven dat hij zowel fysiek als geestelijk niet in staat is om voor Ajax uit te komen. Interim-trainer Frank de Boer bevestigde dat woensdag.

Een dag later meldt De Telegraaf dat El Hamdaoui er alles aan wil doen om in januari te vertrekken. De Marokkaan is pas een half jaar in dienst bij Ajax, maar volgens de ochtendkrant is duidelijk waarom hij wil vertrekken. In de zomer had hij eigenlijk helemaal geen trek in Ajax, maar heeft hij zich toen laten overtuigen door Martin Jol.

Jol, die onlangs zijn ontslag indiende bij Ajax, zou hem bovendien de toezegging hebben gedaan dat hij El Hamdaoui mee zou nemen naar zijn nieuwe club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.