Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘FC Groningen vindt nieuwe Luis Suarez’

FC Groningen overweegt om na Luis Suárez opnieuw een gok te wagen met een Uruguayaanse aanvaller. Guillermo Molins, die werd geboren in Montevideo maar al jarenlang in Zweden woont en ook Zweeds international is, staat volgens bronnen uit dit land in de belangstelling van de Nederlandse subtopper. Ook het Schotse Celtic heeft Molins op de korrel.

De 22-jarige rechtsbuiten heeft zijn vijfde seizoen bij Malmö FF achter de rug en speelde in totaal 97 competitiewedstrijden voor de Zweedse club, waarvan 28 in het onlangs afgelopen seizoen. In januari van 2010 speelde hij zijn enige twee interlands tot dusver: namens de Zweedse ploeg deed de geboren Uruguayaan mee in de vriendschappelijke duels met Oman en Syrië.

Scouts van Groningen, maar ook van Celtic, zouden volgens Zweedse media belangstelling hebben voor Molins. De kale aanvaller werd landskampioen met Malmö en heeft reeds aangegeven dat hij wel openstaat voor een nieuw avontuur. Het contract van Molins bij Malmö loopt door tot eind december 2011; het is niet bekend wat de dribbelaar moet gaan kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.