Voetbal4u.com

Eredivisie Kayserispor biedt op Nordin Amrabat

De kans bestaat dat Nordin Amrabat in de winterstop vertrekt naar Turkije. Kayserispor, de huidige nummer vier van de Süper Lig, heeft een bod gedaan op de buitenspeler van PSV. Volgens Voetbal International zou de club 1,25 miljoen euro over hebben voor de oud-speler van VVV-Venlo.

De clubleiding van de Eindhovenaren liet eerder deze maand weten anderhalf miljoen euro te willen hebben voor de aanvaller. Amrabat heeft inmiddels contact gehad met de trainer van Kayserispor, Shota Arveladze. Ook in Duitsland zijn er twee clubs geïnteresseerd in de 23-jarige speler, maar die willen Amrabat alleen op huurbasis overnemen en dat ziet PSV niet zitten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.