Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Als ik naar Ajax ga, is dat als algemeen directeur’

Louis van Gaal heeft de deur naar Ajax op een kiertje gezet. Onlangs vertelde de trainer van Bayern München een terugkeer naar Amsterdam niet uit te sluiten. Een baan als trainer of technisch directeur is daarentegen niet aan de orde voor de oefenmeester.

“Frank de Boer heeft gezegd dat ik een goede technisch directeur zou zijn. Maar dat ambieer ik helemaal niet. Je zult me niet meer op het veld zien. Als ik terugkeer, wil ik algemeen directeur zijn. De baas zijn, de lijnen uitzetten”, laat Van Gaal weten in gesprek met De Pers.

Van Gaal wil alleen komen als de mensen die er in 2004 ook zaten vertrekken. “Die moeten nog weggaan. Hoe kan het dat niemand zich destijds heeft afgevraagd hoe het kan dat de technisch directeur opstapt? De ledenraad had het bestuur op het matje kunnen roepen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.