Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Buitenlandse scouts bekijken Tim Matavz’

FC Groningen vreest dat Tim Matavz de volgende aanvaller in Groningse dienst is die naar een grotere club verkast. Na Luis Suarez en Marcus Berg lijkt het slechts een kwestie van tijd dat de Sloveense aanvaller elders aan de bak gaat.

Matavz scoorde dit seizoen al tien keer en dat is een groot aantal clubs opgevallen. “Elke week komen buitenlandse clubs scouten in de Euroborg”, zegt Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, in Voetbal International. “Als hij zich zo blijft doorontwikkelen, komt er zeker een grote club”, weet ook coach Pieter Huistra. “Maar ik hoop niet dat dat deze winter al gebeurt want Tim is een belangrijk stukje in onze puzzel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.