Voetbal4u.com

Schalke 04 ontdekt verborgen vlag Dortmund in stadion bij reparatie

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Bij Schalke 04 heeft men niet zo blij gereageerd op de vondst die een team reparateurs deed, toen zij het dak van de Veltins Arena kwamen repareren. Het gat in het dak, dat veroorzaakt werd door overvloedige sneeuwval, was op zich al geen pretje; de gezichten stonden echter helemaal bedrukt toen er een vlag van aartsvijand Borussia Dortmund tevoorschijn kwam.

Schalke en Dortmund zijn elkaars rivalen in Duitsland en de onderlinge wedstrijden zijn dan ook altijd omgeven met de nodige spanning. Ulrich Dargel, het technisch hoofd van het stadion, was volgens het Duitse Focus ‘zeer onthutst’ na de vondst van de geel-zwarte vlag. Hij zou tien minuten in zijn auto hebben gezeten om tot bedaren te komen, om toen pas weg te rijden.

Vermoedelijk is de vlag zo’n tien jaar geleden, tijdens de bouw van het stadion, verstopt door werknemers van het bedrijf dat de thuishaven opleverde. Of er nog meer vlaggen of andere Dortmund-merchandising in het stadion is verstopt, is onbekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *