Voetbal4u.com

Duitsland Edson Braafheid kan naar Galatasaray

Edson Braafheid kan in de winterstop verkassen naar Galatasaray, zo meldt Voetbal International in haar papieren versie. De Turkse topclub ziet in de Nederlander een welkome versterking voor de achterhoede en zou de 27-jarige speler daarom graag overnemen van zijn huidige werkgever Bayern München.

Der Rekordmeister liet eerder al weten mee te willen werken aan een vertrek van Braafheid, omdat hij het gewenste niveau niet aan zou kunnen. De vleugelverdediger werd in de zomer van 2009 overgenomen van FC Twente, maar kon nooit een basisplaats afdwingen bij de huidige nummer vijf van de Bundesliga.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.