Voetbal4u.com

Aron Winter technisch directeur FC Toronto

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Aron Winter vertrekt vandaag naar Canada om bij FC Toronto een driejarig contract te tekenen als technisch directeur. Tevens krijgt hij de verantwoordelijkheid over het eerste elftal van FC Toronto. De club komt uit in de Major League Soccer, het profniveau in Amerika en Canada.
“Ik ben vorige week twee dagen bij de club langs geweest en hield daar direct een goed gevoel aan over”, aldus Winter. “Zij ook want ik was nog niet terug of ik werd al teruggebeld. Van de drie kandidaten maakte ik de beste indruk. Rond de jaarwisseling is alles rondgekomen.”
 

FC Toronto was expliciet op zoek naar een technische man, die bekend was met de Ajax-cultuur en -speelstijl. “Dan zijn ze bij mij aan het goede adres”, aldus Winter, die voor het eerst op eigen benen komt te staan als hoofdcoach. Eerder werkte Winter als trainer van de beloftes van Ajax en was onder andere assistent-trainer van Oranje onder 20 jaar bij Foppe de Haan tijdens het WK in Nederland.
 

De 43-jarige Winter neemt Bob de Klerk mee als zijn rechterhand. De Klerk (49) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij samen met Frank de Boer A1 onder zijn hoede had. Eerder trainde hij de amateurs van Ajax zaterdag en was tijdelijk gedetacheerd bij Ajax Cape Town.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *