Voetbal4u.com

Engeland ‘Beckham krijgt topsalaris bij Tottenham’

David Beckham wordt bij Tottenham Hotspur de best verdiende voetballer van de club. De Londense club gaat ver boven het eigen salarisplafond heen om hem te huren. De middenvelder gaat 130.000 euro per week verdienen, dat is 50.000 euro meer dan de best verdienende spelers.

Volgens trainer Harry Redknapp gaat het niet om de financiën. “Natuurlijk doe je het als je Beckham kan krijgen. Het heeft ook verder niks met een commerciële stunt te maken. Ik ben niet geïnteresseerd in het verkopen van shirts. Als David hier deze week tekent, doet hij dat maar vanwege een ding: voetballen op topniveau. Hij heeft het geld niet meer nodig. Hij kan ook aan de rand van zijn zwembad in Los Angeles gaan zitten, maar dat doet hij niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.