Voetbal4u.com

Engeland Blackburn Rovers toont interesse in Ronaldinho

Ronaldinho’s broer en tevens zaakwaarnemer Roberto de Assis claimt dat Blackburn Rovers contact met hem heeft opgenomen en er meer interesse is vanuit Engeland. AC Milan kondigde vorige week al aan dat Dinho de club mag verlaten tegen een prijs van acht miljoen euro.

“Blackburn heeft contact met ons opgenomen en er is meer belangstelling uit Engeland, maar dit is vertrouwelijk”, aldus De Assis. Ook het Braziliaanse Gremio heeft interesse in de 30-jarige speler, die eerder al voor Tricolor speelde.

De Assis: “We zullen naar Porto Alegre gaan om te onderhandelen met Gremio, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen. Als we niet tot een overeenkomst komen met een Braziliaanse club dan gaan we terug naar Milan en is hij nog steeds een speler van de Rossoneri.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.