Voetbal4u.com

Anouar Diba opnieuw naar Qatar

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!
Anouar Diba heeft een nieuwe werkgever gevonden, zo weet Voetbal International te melden. De aanvaller zal vanaf heden te bewonderen zijn in het shirt van Al Wakrah. In de periode tussen 2007 en 2009 kwam Diba ook al uit voor de club uit Qatar.

Begin dit seizoen greep de oud-speler van onder andere NAC zijn kans om aan de slag te gaan bij landskampioen FC Twente. Na een succesvolle proefperiode dwong Diba een contract af bij de Tukkers. Zijn verblijf in Enschede liep echter anders dan gehoopt en onlangs Diba liet zijn contract bij Twente ontbinden. Tot zijn genoegen heeft de enkelvoudig Marokkaans-international nu al een nieuwe club gevonden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *