Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arjen Robben nooit meer van Van Toorn’

Het ziet er niet naar uit dat Arjen Robben zich ooit nog laat behandelen door Dick van Toorn, de man die hem in recordtempo klaarstoomde voor het WK. Vader Hans Robben heeft aangegeven dat zijn zoon nooit meer zal aankloppen bij de ‘wonderdokter’.

Robben raakte kort voor het WK geblesseerd aan zijn hamstring, maar Van Toorn stoomde hem met zijn eigen methodes snel klaar voor het toernooi. Toen de aanvaller zich na zijn vakantie in München meldde, ontdekte de club een flinke scheur in zijn hamstring. Bayern wees kwaad naar Van Toorn, die zich van geen kwaad bewust is.

“Bij Bayern München zijn ze knettergek. Vier maanden rust is weggegooide tijd voor een topsporter, voor Robben weer fit is moet er heel wat gebeuren. En er bestaat nu een groot gevaar voor terugkeer van zijn blessure”, zei Van Toorn vorige week in het AD. Hij liet eveneens weten te balen van het feit dat Robben hem nooit publiekelijk verdedigde na alle kritiek.

Pa Robben is nu duidelijk in zijn reactie. “Bij Bayern moet men zich niets van zijn woorden aantrekken. Dick van Toorn is een gefrustreerde man”, zegt hij tegenover de Duitse krant TZ.

Arjen Robben heeft de training bij Bayern inmiddels hervat. Tijdens het trainingskamp in Qatar wordt hij momenteel klaargestoomd voor de hervatting van de competitie. “Heerlijk om weer zo voluit te kunnen gaan”, zegt de linkspoot in het AD. “In de laatste fase komt het nu hier op aan. Ik moet weer zoveel mogelijk de bal voelen. Acties maken. Weer op gevoel de dingen doen, waar ik goed in ben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.