Voetbal4u.com

Eredivisie Roorda mag vertrekken bij SC Heerenveen

SC Heerenveen heeft Geert Arend Roorda de toestemming gegeven dat hij op zoek mag gaan naar een nieuwe club. De 22-jarige middenvelder van de Friezen heeft een periode van blessureleed achter de rug, maar trainer Ron Jans deed de afgelopen tijd nauwelijks beroep op hem.

In april van 2009 liep hij zijn eerste knieblessure op en toen hij net hersteld was, kwam zijn tweede daar achteraan. “Ik heb tijdens een gesprek met Ron Jans te horen gekregen dat ik mag vertrekken”, aldus Roorda tegenover De Telegraaf. “Dat zal ook wel met de financiële positie van de club te maken hebben. Heerenveen wil bezuinigen.”

Roorda doorliep de hele jeugdopleiding van Heerenveen en de Friezen willen hem dan niet zomaar laten gaan. Jans heeft aangegeven hem liever te willen verhuren dan te verkopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.