Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Positief gesprek tussen De Boer en El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui en Frank de Boer hebben maandagmiddag een verhelderend gesprek gevoerd, meldt De Telegraaf woensdag. De aanvaller meldde zich enige tijd ziek, liet weten lichamelijk en geestelijk niet in staat te zijn om te spelen, maar dinsdag meldde hij zich netjes bij Ajax.

De aanvaller meldde zich vanwege keelklachten ziek bij dokter Edwin Goedhart en trainde vervolgens individueel en binnen. In de middag sprak hij in het bijzijn van zaakwaarnemer Sigi Lens met De Boer. Daarin werd de lucht geklaard en is besloten om er wat van proberen te maken bij de Amsterdammers.

Wanneer El Hamdaoui is hersteld van zijn keelklachten zal hij zich bij de groep aansluiten en vliegt hij zaterdag mee op trainingskamp. De aanvaller had vooral problemen dat hij in de uitwedstrijd tegen AC Milan voor de Champions League op de bank belandde en dat zonder een verklaring van De Boer te moeten horen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.