Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sander Keller onderweg naar Zwitserland’

Sander Keller zet zijn loopbaan voort in Zwitserland. De 31-jarige centrale verdediger is zo goed als rond met Xamax Neuchatel.

De Amsterdammer staat al sinds 2003 onder contract bij FC Utrecht, waar zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Afgelopen week werd hij volgens De Telegraaf benaderd uit Zwitserland. Xamax bleek Keller al enkele duels te volgen en was onder de indruk van zijn optreden in en tegen Liverpool (0-0).

Zodra de Zwitsers en FC Utrecht een akkoord hebben over de transfersom, reist de Amsterdammer met zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani naar Neuchatel. Bij de nummer zeven van de Super League ligt een contract voor anderhalf jaar klaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.