Voetbal4u.com

‘Vitesse huurt talent van FC Barcelona’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Marti Riverola Raballer is na Michihiro Yasuda waarschijnlijk de tweede winterse aanwinst voor Vitesse. De club uit Arnhem neemt de aanvallende middenvelder op huurbasis over van FC Barcelona.

De negentienjarige Riverola speelt sinds zijn zesde voor FC Barcelona, waar hij dit seizoen uitkwam in de A-jeugd en twee duels actief was voor FC Barcelona B, uitkomend in de Segunda Division. Riverola meldt zich mogelijk zaterdag al op de eerste training van het nieuwe kalenderjaar, zo meldt De Gelderlander. De komst van Riverola is tot stand gekomen door de aanwezigheid van trainer Albert Ferrer, die een verleden heeft bij de Spaanse topclub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *