Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Stijn Schaars zegt ‘nee’ tegen Panathinaikos

Aanvoerder Stijn Schaars van AZ zal geen contract ondertekenen bij Panathinaikos. De Griekse topclub zag de middenvelder graag komen, maar kon Schaars en zijn zaakwaarnemer Karel Jansen uiteindelijk niet overtuigen.

Hoewel de linkspoot niet naar Griekenland zal verhuizen, sluit Jansen een toekomstig vertrek niet uit. De belangenbehartiger wist te melden aan Voetbal International dat er nog verscheidene clubs achter de 27-jarige middenvelder aanzitten. Om welke clubs het in deze gaat, werd niet bekend gemaakt. Ook heeft de 13-voudig international inmiddels aangegeven een vertrek deze winterstop niet uit te sluiten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.