Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Stekelenburg nieuwe aanvoerder van Ajax

Maarten Stekelenburg maakt het seizoen af als aanvoerder van Ajax. De doelman neemt de taken over van Luis Suarez.

Trainer Frank de Boer benadrukte zaterdag na afloop van de verloren oefenwedstrijd bij Hamburger SV (4-2) dat hij voor een aanvoerder heeft gekozen die goed Nederlands spreekt. ,,Want communicatie is belangrijk”, zei de oefenmeester, die Jan Vertonghen als reserve aanvoerder heeft benoemd.

De Boer gaf ook aan dat Suarez zelf liever niet meer als aanvoerder van Ajax door het leven wilde gaan. De topschutter uit Uruguay beaamde dat. ,,Het is beter dat niet alle ogen op mij zijn gericht,” liet hij weten. ,,Ik wil weer belangrijk zijn voor Ajax en kampioen worden. Ik lees ook veel berichten, maar wil helemaal niet weg bij Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.