Voetbal4u.com

Eredivisie Galatasaray richt pijlen op Sergio Romero

Galatasaray wil het vertrek van Ufuk Ceylan opvangen met de komst van Sergio Romero, althans zo meldt De Telegraaf. De Argentijnse doelman valt dusdanig in de smaak bij trainer Gheorghi Hagi dat de transfersom geen probleem hoeft te zijn.

Romero heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2013. De 23-jarige sluitpost zou zodoende nog een flink bedrag op kunnen leveren voor zijn huidige werkgever. AZ staat naar verluidt welwillend tegenover de verkoop van de international, daar hij met zijn salaris zwaar op de begroting van de club drukt.

Romero wordt al seizoenenlang in verband gebracht met diverse Europese (top)clubs. Tot een overgang kwam het echter nog niet. Afgelopen zomer leek hij zich nog in de schijnwerpers te spelen door zijn basisplaats bij de Argentijnse nationale ploeg op het WK voetbal.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.