Voetbal4u.com

Daglish staat keihard achter Ryan Babel om foto van Webb

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ryan Babel wacht een straf nadat hij een gephotoshopte afbeelding van scheidsrechter Howard Webb plaatste op zijn Twitter-pagina. Volgens de Nederlander had de arbiter er tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool een potje van gemaakt. Nieuwbakken Liverpool-manager Kenny Dalglish vindt het berichtje van zijn pupil niet zo erg. “Ik heb om de Twitter-dingen van Ryan gelachen. Het was een beetje een grap van hem.”

De 59-jarige trainer denkt dat Babel het plaatje niet zelf heeft gemaakt. “Ik denk niet dat Ryan slim genoeg is om zo’n foto zelf te manipuleren”, tekent De Telegraaf op uit de mond van de oefenmeester. Volgens de Schot wordt het incident nogal opgeblazen. “Dit was gewoon een emotionele reactie van een speler. Het was niet zijn bedoeling om iemand te kwetsen.”

“Misschien ben ik er te lang uit geweest, maar ik hoop dat de bazen van de FA er ook de humor van in kunnen zien. Ryan bood meteen zijn excuses aan, dus we moeten hier niet te zwaar aan tillen”, aldus Dalglish. Babel heeft zich volgens de FA ‘onbehoorlijk gedragen’ en heeft tot donderdagmiddag 16.00 uur de tijd om te reageren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *