Voetbal4u.com

‘Aissati ziet toekomst bij Ajax na vertrek Jol’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ismail Aissati wordt dit seizoen verhuurd aan Vitesse. Toch hoopt de middenvelder, die bij Ajax onder contract staat, volgend seizoen weer bij de selectie uit Amsterdam aan te sluiten.

“Je ziet dat dat de ploeg goed heeft gedaan,” aldus Aissati, die hiermee naar de trainerswissel bij Ajax refereerde, tegenover NUsport. “Ajax leek op een dood spoor te zitten. Nu is er weer vertrouwen en goed voetbal. Ze spelen weer het echte Ajax-spel; 4-3-3 met de punt naar voren. Ze zijn dominant, willen de bal weer hebben en gaan uit van eigen kracht. Dat hoort ook bij Ajax vind ik. In dat systeem zie ik wel een rol voor mezelf.”

Vitesse heeft ook de intentie om op die manier te spelen, maar krijgt dat tot op heden nog niet voor elkaar. “Wij willen ook zo spelen als Ajax, maar het is best lastig om telkens te wennen aan nieuwe ploeggenoten,” lichtte Aissati toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *