Voetbal4u.com

Almere City mag gaan shoppen bij Ajax

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Almere City FC kan per direct de transfermarkt op. Het plan van aanpak, dat de Flevolanders hadden geschreven, is goedgekeurd door de KNVB.

Het plan moest worden geschreven omdat de club in de Jupiler League door de bond is ingedeeld in categorie één en daardoor onder toezicht staat. Directeur Raymond Groenteman van Almere City FC toont zich tegenover Almere Vandaag verheugd met het besluit van de bond. Helemaal omdat hij nu naar versterkingen kan gaan kijken. “We hebben zelf een lijstje met namen en zullen begin volgende week een lijstje van Ajax krijgen.”

“Ik verwacht dat daar tussen de twee en de vijf spelers op komen te staan en dan zullen we ze moeten proberen over te halen. Dat gaan Arie van Eijden en Tonny Bruins Slot doen. We willen zeker geen Ajax 2 worden en zullen dus ook echt zelf op zoek gaan”, reageert Groenteman vanochtend op de goedkeuring van het plan. “De situatie ten opzichte van de zomer is ook wel veranderd, dus ik denk dat spelers misschien wel eerder ja zullen zeggen. Zo is er bij Ajax het nodige gebeurd, maar ook bij ons. Ik denk dat het zaak wordt om de meest aansprekende speler over te halen. Het is nog even afwachten, maar ik denk dat er snel schot in de zaak komt'”, vult de directeur aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *