Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord wil Khizhnichenko vastleggen en verhuren aan Excelsior

Feyenoord hoopt Sergei Khizhnichenko vast te leggen, zo meldt Edward van Cuilenborg van Megastad FM via zijn Twitter. Volgens de verslaggever wordt de Kazachstaanse spits dan wel voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Excelsior.

Ook Mario Been, trainer van de Rotterdammers, ziet de spits graag komen. “Ik zou hem het komende half jaar graag in Rotterdam willen zien, bij Feyenoord of Excelsior”, liet de oefenmeester eerder deze week in een interview weten.

Khizhnichenko speelt momenteel bij Lokomotiv Astana en werd eerder verhuurd aan Atyrau. Het is niet bekend hoeveel de club wil hebben voor de negentienjarige aanvaller en of Feyenoord dat bedrag kan betalen. Voor zijn komst naar Lokomotiv Astana was de jonge voorhoedespeler actief voor Vostok, een club uit Kazachstan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.