Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Hiddink heeft geen trek in functie bij Ajax’

Guus Hiddink ziet ondanks het regelmatige contact met Ajax zichzelf voorlopig geen functie vervullen bij de Amsterdammers. De oefenmeester weet een extra functie niet te combineren met zijn huidige baan als bondscoach van Turkije.

“Zo met de benen op tafel praat ik wel over Ajax. Jammer dat zo’n lange periode slecht gaat met zo’n club”, vertelt Hiddink tegenover het radioprogramma Langs de Lijn. “Voor een serieuze functie als algemeen directeur heb ik geen tijd en dat is ook niet aan bod gekomen.”

De Varssevelder heeft bij de Turkse bond nog een contract lopen tot na het EK van 2012. Voor dit toernooi moet hij zich met de Turkse selectie weten te plaatsen. De ploeg staat momenteel op een derde plaats in groep A, met zes punten uit vier wedstrijden. Duitsland en Oostenrijk staan respectievelijk eerste en tweede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.