Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Liverpool volgt met grote interesse Emanuelson en Suarez

De Ajacieden Luis Suárez en Urby Emanuelson staan onder grote belangstelling van de Engelse topclub Liverpool, zo meldt de Engelse krant The Telegraph. De nieuwe manager van Liverpool, clubicoon Kenny Dalglish, zou zeer gecharmeerd zijn van beide spelers.

 

In een gesprek met eigenaar John W. Henry, dat vrijdag of zaterdag plaats zal vinden, zal de Schotse manager zijn baas vragen om financiële middelen om de beide spelers te contracteren. Samen met de technisch directeur van The Reds is King Kenny tot het inzicht gekomen dat een linksback, een spits en een vleugelspeler de prioriteit hebben om de huidige selectie te versterken.

Voor de positie van spits zouden de Engelsen een bod van bijna 22 miljoen euro op Ajax’ Uruguyaanse aanvaller Suárez willen doen. Voor de linksbackpositie wil Liverpool een poging wagen om Urby Emanuelson, in het bezit van een aflopend contract in de Nederlandse hoofdstad, onder contract te krijgen. Verder zingen op Anfield Road de namen van Gervinho, Eden Hazard (beide Lille), Yann M’Vila en Sylvain Marveaux (beide Rennes) als mogelijke versterkingen rond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.