Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax twijfelt over aanblijven van Hans van der Zee’

De toekomst van Hans van der Zee bij Ajax is uiterst onzeker, zo meldt het Algemeen Dagblad. De laatste tijd is er veel kritiek op het scoutingsapparaat van de club, waar Van der Zee als hoofdscout verantwoordelijk voor is.

Volgens de ochtendkrant is de kans groot dat Van der Zee en Ajax binnen afzienbare tijd uit elkaar gaan. De geboren Amsterdammer kwam in 2007 over van PSV naar Ajax, maar door een nieuwe filosofie en de kritiek lijkt een vertrek van de voormalig trainer van FC Volendam en Sparta alweer nabij.

Nadat Ajax zich in de zomer wist te verzekeren van de diensten van Teemu Tainio, Ahmed ‘Mido’ Hossam, Mounir El Hamdaoui en André Ooijer, lijkt men zich nu weer vooral te willen richten op spelers uit de eigen jeugdopleiding. Onder Frank de Boer kregen jonge spelers als Aras Özbiliz en Lorenzo Ebecilio al de nodige speeltijd, waar er eerder nog werd gezocht naar geschikte buitenspelers van buitenaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.