Voetbal4u.com

Eredivisie Vitesse contracteert Jordi Lopez

Na Marti Riverola en Michihiro Yasuda is Jordi López Felpeto de nieuwste aanwinst van Vitesse. De Spanjaard heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen, zaterdag sluit hij aan bij de selectie van trainer Albert Ferrer.

Tegenover Omroep Gelderland bevestigde communicatie-manager Ester Bal de komst van López. “Een hele enthousiaste jongen, die graag voor Vitesse wil spelen.” De verdedigende middenvelder was het laatst actief voor Swansea City, waar hij de laatste anderhalf jaar weinig speeltijd kreeg.

De voormalig jeugdspeler van FC Barcelona en Real Madrid kijkt uit naar de komende maanden in Arnhem. “Ik wil het maximale eruit halen en sta te popelen om te beginnen. Ik heb de laatste anderhalf jaar niet veel gespeeld, maar wil nu weer veel voetballen”, aldus López, die in zijn tijd bij Barcelona speelde onder Albert Capellas, de huidige assistent-trainer van Vitesse.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!