Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ryan Babel heeft clubs voor het uitkiezen

Ryan Babel lijkt bezig aan zijn laatste dagen als speler van Liverpool. De aanvaller komt bij de Engelse club al jaren weinig aan spelen toe en staat in de belangstelling van diverse Duitse en Engelse clubs.

Vanuit Engeland hebben Fulham en West Ham United interesse in de diensten van de buitenspeler, die bij Liverpool nog een contract tot de zomer van 2012 heeft. De Duitse clubs Hoffenheim, Schalke 04 en VfB Stuttgart hebben eveneens belangstelling voor Babel, zo meldt De Telegraaf. Samen met zaakwaarnemer Winnie Haatrecht bekijkt de Nederlander de komende dagen welke club hem het meest aanspreekt.

De 24-jarige Babel, die eerder ook in verband werd gebracht met Birmingham City, maakte in 2007 de overstap van Ajax naar Liverpool, dat ongeveer veertien miljoen euro overmaakte naar de Amsterdammers. Dit seizoen kwam de international negen keer in actie in de Premier League, waarvan acht keer als invaller. In totaal speelde Babel 91 competitieduels in Engeland, daarin was hij twaalf keer trefzeker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.