Voetbal4u.com

Hoofdnieuws De Boer praat met El Hamdaoui en Suarez

Frank de Boer, trainer van Ajax, heeft gesproken met zijn twee spitsen. Luis Suárez sprak de oefenmeester over diens toekomst, terwijl De Boer met Mounir El Hamdaoui een gesprek voerde over de gebeurtenissen van de laatste weken.

Het gesprek met Suárez duurde vrij lang. “Om te vragen hoe hij zijn toekomst ziet. Luis is heel erg tevreden hoe het nu gaat, trainde soms weer op een ongelooflijk hoog niveau en wil in principe graag blijven. Maar als er een grote club komt, staat hij daarvoor open”, aldus De Boer, die het betreurt dat El Hamdaoui geblesseerd is. “Het is heel jammer dat hij een ontstoken kniepees kreeg. Maar Mounir heeft zich echt heel positief opgesteld.”

Tegen Vitesse kon de Marokkaan niet spelen, toen had De Boer hem als linksbuiten willen proberen. “En tegen Galatasaray had ik hem als spits geprobeerd. Dat zijn ook de twee posities waarop ik hem ‘zie’. Dat Mounir geen echte Ajax-spits is, vind ik onzin. Hij mag best veel bewegen. Als er maar een goede afstemming is met de nummer tien en de buitenspelers. Wanneer een speler het goed doet, heeft hij in een wedstrijd twee minuten de bal in zijn bezit. Het gaat erom wat hij de andere 88 minuten doet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.