Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui baalt van vertrek Jol

 Mounir El Hamdaoui heeft een lastige periode achter de rug bij Ajax. De aanvaller komt sinds het vertrek van Martin Jol nog amper aan spelen toe en geeft in het Algemeen Dagblad aan nog steeds te balen van het vertrek van zijn oude trainer.

“Erg jammer dat hij weg is, omdat hij een goede trainer is en ook een tof mens is met wie ik een goede band had. We hebben nog steeds contact.”

Over zijn nieuwe trainer Frank de Boer vertelt de aanvaller: “Frank de Boer traint zo’n beetje hetzelfde als Van Gaal. Dus dat is top. Alles wordt in het voetbal gezocht. Positiespel, pass- en trapvormen, partijtjes. Het moet ook allemaal perfect verzorgd zijn. Daar houd ik van.”

Verder geeft El Hamdaoui aan nog niet over een vertrek te hebben nagedacht. “Een vertrek bij Ajax is helemaal niet aan de orde. Daar is ook nooit over gesproken. Maar de voetballerij blijft de voetballerij. Je weet het natuurlijk nooit”.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.