Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax ziet in Kadlec nieuwe aanvaller

In de zoektocht naar de ideale spits voor Frank de Boers Ajax zijn de Amsterdammers uitgekomen bij Vaclav Kadlec. De 18-jarige centrumaanvaller van Sparta Praag is dit seizoen nadrukkelijk gevolgd door Heinz Schilcher, de oost-Europa scout van Ajax, en die heeft een positief advies afgegeven in de Arena.

Dat meldt althans de Tsjechische krant Sportovni Noviny. Gevraagd naar de belangstelling van Ajax heeft Kadlec’ zaakwaarnemer Harri Ruszci laten weten: “Kadlec is toe aan een stap hogerop. Ajax heeft al vaker aangetoond de ideale tussenstap te zijn naar de absolute top van Europa.”

Voor Ajax is het te hopen dat de zaakwaarnemer zijn visie weet over te brengen op Kadlec, want ook de grote Europese clubs hebben hem in het vizier. Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal en Real Madrid willen Kadlec allemaal graag inlijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!