Voetbal4u.com

Afellay: ‘Scoren in Bernabeu is een droom voor me’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ibrahim Afellay moet voorlopig bij Barcelona genoegen nemen met een marginale rol, maar de nieuweling in de selectie van Josep Guardiola is klaar voor de nieuwe uitdaging in zijn loopbaan. “Ik moet de ploeg helpen om wedstrijden en prijzen te winnen. Vanaf de bank, in het veld of op de trainingen”, benadrukt de ex-PSV’er.

“Ik weet dat ik hier pas respect afdwing als ik elke dag mijn uiterste best doe”, vertelt de Oranje-international in gesprek met El Mundo Deportivo. “En dat doe ik dan ook. Ik praat echter liever niet over mijzelf. Barcelona weet waarom zij mij heeft gehaald. Ik denk dat ik daar niets aan hoef toe te voegen.”

Afellay is zeer te spreken over de samenwerking met Guardiola. “Hij praat veel met de spelers en is een persoonlijkheid. Ik voel me erg op mijn gemak met hem, maar ook met de spelers. Real Madrid is de aartsrivaal, dat hoeft niemand mij uit te leggen. Ik zou graag in het Santiago Bernabéu willen spelen en een doelpunt maken. Dat zou een droom zijn, het summum.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *