Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Suarez alleen weg bij absurd hoog bedrag

Ajax is niet van plan Luis Suarez zonder slag of stoot te laten vertrekken. De aanvaller staat in de belangstelling van Liverpool. Die club meldde zich officieel bij Ajax.

Trainer Frank de Boer laat dinsdag weten dat Suarez alleen voor ‘een absurd hoog bedrag’ vertrekt bij Ajax. De oefenmeester wilde geen exact bedrag noemen, meldt AT5. Liverpool maakte eerder deze week zijn interesse in Suarez officieel kenbaar.

Ryan Babel kan mogelijk een belangrijke rol spelen bij de transfer van Suarez. De aanvaller gaf aan open te staan voor een tijdelijke terugkeer naar Amsterdam. De Boer ziet dat wel zitten. “Het voordeel is bovendien dat hij het Ajax-systeem goed kent”, aldus De Boer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.