Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Drie City-scouts op de tribune voor Van der Wiel

Manchester City heeft verregaande belangstelling voor Gregory van der Wiel, zo meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant waren woensdagavond maar liefst drie scouts in de Arena om de rechtsback van Ajax te bekijken.

Onder aanvoering van chief scout Mike Rigg werd de prestatie van Van der Wiel onder de loep genomen. City-trainer Roberto Mancini onthulde eerder deze week al dat hij zijn defensie wil versterken, maar een naam noemde de Italiaan niet.

De 22-jarige Van der Wiel blijkt dus één van de gegadigden te zijn. De international is in Amsterdam in het bezit van een contract tot de zomer van 2013, maar kan dankzij een clausule voor een vastgesteld bedrag van twintig miljoen euro worden weggekocht.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.