Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dost wil weg bij Heerenveen, Ajax geinteresseerd’

Dost wil nog deze transferperiode vertrekken bij SC Heerenveen. De 21-jarige spits, die afgelopen zomer voor ruim drie miljoen euro werd overgenomen van Heracles Almelo, kan niet door één deur met trainer Ron Jans en heeft besloten zijn geluk elders te beproeven.

Afgelopen maand predikte de international van Jong Oranje al dezelfde woorden, maar werd dat later tegengesproken door de club. Nu kan er geen ontkenning meer komen. Zijn zaakwaarnemers Henk Nienhuis en Rob Jansen maakten gezamenlijk met Dost zijn mening duidelijk in een onderhoud met de Friese directie, waarbij Jans niet aanwezig was. “We hebben gesproken”, bevestigde Nienhuis desgevraagd tegenover De Telegraaf. “Maar over de inhoud doe ik geen mededelingen.”

Ook technisch manager Johan Hansma van de Friese club was weinig spraakzaam. “Geen commentaar.” In het Abe Lenstra Stadion kreeg Dost te horen welk prijskaartje er om zijn nek hangt. Ajax-trainer Frank de Boer zou gecharmeerd zijn van de lange spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.