Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Everton was ook zeer concreet over Emanuelson

Urby Emanuelson besloot zondag niet in actie te komen voor Ajax tegen FC Utrecht en vloog direct naar Italië, waar zijn transfer naar AC Milan spoedig moet worden afgerond. Ook Everton was echter een serieuze optie voor de Amsterdammer, zo geeft Emanuelson toe in Studio Ajax: “Na de transfer van Pienaar wilde de trainer me komen bekijken, maar toen was ik geblesseerd.”

Op dit moment was Emanuelson al bekend met de belangstelling van AC Milan, dat de strijd uiteindelijk won. Ajax ontvangt naar verluidt 1,7 miljoen euro voor de veelzijdige linkspoot en dit transferbedrag kan oplopen tot over de twee miljoen, wanneer Milan dit seizoen kampioen van de Serie A wordt. Zondagavond speelt de koploper tegen Cesena.

Emanuelson zit op de tribune. “Morgenochtend word ik gekeurd en aankomende woensdag (in de bekerwedstrijd tegen Sampdoria, red.) kan ik al meedoen”, zei de voormalig Ajacied. “Ik ben gehaald om wat extra voetbal aan de linkerkant te brengen. Er wacht me een mooie, maar wel zware klus.” Emanuelson gaat vermoedelijk voor 3,5 jaar tekenen bij Milan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.