Voetbal4u.com

Eredivisie Mateja Kezman gaat voetballen in Hong Kong

Mateja Kezman vervolgt zijn loopbaan in het Verre Oosten. De Servische spits heeft onderdak gevonden bij South China. Dit meldt Voetbal International.

Kezman heeft voor anderhalf jaar getekend bij de club uit Hong Kong. Eerder legde South China ook voormalig Engels international Nicky Butt al vast. Kezman zat zonder club na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain in november.

Kezman was jarenlang de schrik van verdedigers uit de Eredivisie. Bij PSV werd hij topscorer van de Nederlandse competitie. Nadat Kezman PSV verruilde voor Chelsea haalde hij nooit meer hetzelfde niveau: “Ik wil meer successen behalen in mijn voetbalcarièrre en geloof dat dat bij South China mogelijk is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.