Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Vaart: ‘Weet niet of Suarez in Engeland slaagt’

Met Steven Pienaar heeft Rafael van der Vaart er een concurrent bijgekregen bij Tottenham Hotspur, maar de Nederlander is blij met de komst van de van Everton overgenomen spelmaker. Van der Vaart speelde bij Ajax al samen met Pienaar en is bekend met de kwaliteiten van de Zuid-Afrikaan. “Hij is een hele goede speler en de laatste jaren bij Everton de uitblinker.”

Tottenham betaalde Everton naar verluidt 3,5 miljoen euro voor Pienaar, die ook in de belangstelling stond van Chelsea. “Het zegt veel dat hij voor ons heeft gekozen en niet naar Chelsea is gegaan”, concludeert Van der Vaart in gesprek met Novum. “Dat is in ieder geval een goede binnenkomer bij de supporters.”

Naast Pienaar zou Harry Redknapp ook graag Luis Suárez van Ajax willen halen. “Hij zal wel wat moeten kosten, dus het wordt niet gemakkelijk om hem te halen”, voorspelt Van der Vaart. “Bij Ajax heeft Suárez het goed gedaan. Of hem dat ook in Engeland lukt, dat weet je nooit.” Ook Liverpool heeft nadrukkelijke belangstelling voor Suárez.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.