Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal en Liverpool strijden om Keisuke Honda’

Liverpool en Arsenal hebben naar verluidt meer dan gezonde interesse in Keisuke Honda. De creatieve middenvelder van CSKA Moskou staat open voor een vertrek en heeft niet te klagen over een gebrek aan interesse.

De Japanse international heeft al meerdere keren aangegeven andere oorden te willen verkennen. Liverpool en Arsenal lijken hier dan ook goed op in te springen. De Engelse topclubs zouden nadrukkelijk naar de diensten van de oud-voetballer van VVV-Venlo hengelen en een bod voorbereiden.

Honda’s zaakwaarnemer Kees Ploegsma heeft tegenover Sport.co.uk. bevestigd dat een transfer op til is. Volgens Ploegsma hebben verschillende clubs hun interesse bekendgemaakt. De manager zat zelfs al met enkele teams rond de tafel, maar tot een akkoord over een transfer kwam het nog niet.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Arsenal en Liverpool strijden om Keisuke Honda’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.