Voetbal4u.com

Eredivisie Hans Gillhaus in beeld als nieuwe TD van Feyenoord

Na Martin van Geel heeft ook Hans Gillhaus laten weten open te staan voor de vacante positie van technisch directeur bij Feyenoord. De huidig scout van Chelsea benadrukt echter dat hij niet benaderd is om Leo Beenhakker op te volgen.

De 47-jarige Gillhaus is momenteel werkzaam bij het Engelse Chelsea, waar hij hoofd is van het internationale scoutingsapparaat. “Bij Chelsea stop ik aan het eind van het seizoen en de functie van technisch directeur zou mij erg aanspreken”, zegt Gillhaus in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als ik word benaderd, schuif ik zeker aan voor een gesprek.”

De voormalig speler van onder meer FC Den Bosch, PSV, Aberdeen, Vitesse en AZ sprak recentelijk wel met ‘iemand van de Vrienden van Feyenoord’. “Dat ging niet over een functie bij de club. Feyenoord wilde weten hoe een grote club als Chelsea precies wordt gerund. Ik lees overal dat mijn naam nu wordt genoemd, net als die van Martin van Geel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.