Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Wiel: ‘De Boer was aardig boos’

Na vier wedstrijden onder Frank de Boer en evenveel overwinningen stond de teller van tegentreffers nog op nul. FC Utrecht scoorde zondag echter drie keer en Ajax verloor, Gregory van der Wiel weet echter wel waar het fout ging.

“Ik denk dat we niet goed begonnen”, zo zegt de rechtsback in gesprek met EredivisieLive. “Overal op het veld waren we slap en we verloren veel ballen. Utrecht stormde er overheen. Verdedigend stonden we ook niet goed. Je weet het van tevoren, daarom snap ik niet dat we het zo ver laten komen. Heel veel spelers haalden hun niveau niet.”

Voor De Boer was het de eerste nederlaag en tegenslag in een officieel duel. In de rust was hij dan ook duidelijk naar zijn spelers toe. “Hij was aardig boos. Daar heeft hij ook alle reden toe. Hij zei dat we niet wakker waren en dat we het allemaal maar lieten gebeuren. Er moest een schepje bovenop. Als we er na rust eentje bijprikken, waar we ook de kans voor hadden, was het weer een hele andere wedstrijd denk ik. Maar zij waren een stukje feller en dat mag niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.