Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord geinteresseerd in Frantisek Kubik’

Frantisek Kubik kan zijn carriere na dit seizoen mogelijk vervolgen in Nederland. De aanvaller van ADO Den Haag, die dit seizoen gehuurd wordt van AS Trencin, staat in de belangstelling van Feyenoord en AZ, meldt AD/Sportwereld.

De 21-jarige Kubik staat onder contract bij de club van Tsheu La Ling, maar heeft aangegeven niet meer willen terug te keren naar Slowakije. ADO hoopt de aanvaller definitief over te nemen, maar het is nog onduidelijk of ADO de aanvaller kan betalen.

Afgelopen zomer haalde John van den Brom de aanvaller naar Den Haag en hij groeide uit tot een van de sterkhouders. Hij speelde al twintig wedstrijden, gaf een aantal assists en scoorde zelf al zes keer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.