Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘De Boer baalt van blessure El Hamdaoui’

Frank de Boer kan donderdag in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda nog geen beroep doen op Mounir El Hamdaoui. De Marokkaan trainde dinsdag weliswaar het grootste gedeelte van de training met de groep mee, maar moest woensdag opnieuw verstek laten gaan. Een tik tegen zijn knie heeft de aanvaller een nieuwe terugslag in zijn herstel bezorgd. Hij mist het duel met NAC, waar een plaats in de halve finale van de KNVB Beker op het spel staat.

Naast El Hamdaoui kan De Boer donderdagavond ook geen beroep doen op Dario Cvitanich. De Argentijn kampt met een kuitblessure die hij afgelopen zondag in de verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht opliep. Omdat ook Luis Suarez nog steeds ontbreekt, hij zit donderdag zijn laatste wedstrijd schorsing uit, is de spoeling in de punt van de aanval dun.

Een van de weinige spelers die momenteel zowel fit is als ook in de spits kan spelen is Siem de Jong. De Ajacied zat tijdens de persconferentie naast De Boer. Een mogelijke andere optie zou wellicht Geoffrey Castillion zijn, maar de spits van Jong Ajax is volgens de coach van Ajax nog niet klaar om de bij de selectie te zitten. ,,Geoffrey heeft pas net weer een wedstrijd met Jong Ajax gespeeld. Dat deed hij vrij goed, maar het is te weinig om nu al bij de selectie te komen. Hij is er lange tijd met een blessure uit geweest, dus zal nu eerst weer op het juiste niveau moeten komen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

2 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention ‘De Boer baalt van blessure El Hamdaoui’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

  2. Johan

    01/27/2011 at 10:39

    Zo snel mogelijk van de hand doen,die El Hamdauoi.Het is slecht keren eten met onwillge spelers/personen.Hij tast op deze manie ook het groepsgevoel/groepsproces aan,om tot een voetballend geheel te komen.
    Weg met hem!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.