Voetbal4u.com

Eredivisie Tonny Bruins Slot per direct terug naar Ajax

Ajax heeft een oude bekende verwelkomd: Tonny Bruins Slot keert per direct terug bij de Amsterdamse club. De voormalig assistent van Johan Cruijff en Ronald Koeman gaat weer scoutingwerkzaamheden voor de Amsterdammers verrichten, zo meldt Voetbal International.

De Amsterdammer gaat parttime aan het werk bij Ajax en gaat komende tegenstanders van het eerste elftal analyseren. In het verleden stond Bruins Slot op deze manier Cruijff al bij toen deze trainer was van Ajax en Barcelona en ook Koeman profiteerde als Ajax-coach van de scoutingwerkzaamheden van Bruins Slot.

Naast zijn werk als scout voor de club uit de hoofdstad is Bruins Slot namens Ajax eveneens commissaris bij Almere City FC, waarmee de club een samenwerkingsverband heeft. Hoofd scouting Hans van der Zee is door de Amsterdammers op non-actief gesteld, maar over de reden willen beide partijen geen mededelingen doen. Zijn taken worden waargenomen door Fred Arroyo, die deel uitmaakt van het scoutingteam.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Tonny Bruins Slot per direct terug naar Ajax | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML