Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Geen Feyenoorders meer naar Excelsior’

Excelsior voegt zijn selectie deze winterstop niet aan met spelers van Feyenoord. Dat is de uitkomst van het gesprek, dat Alex Pastoor woensdagavond had met Eric Gudde.

In de selectie van Excelsior zitten acht spelers, die vorig seizoen nog het shirt van Feyenoord droegen. Van hen hebben overigens alleen Jordy Clasie en Kaj Ramsteijn een basisplaats. Eerder deze week huurden de Kralingers wel Marvin Zeegelaar van Ajax.

Ook na woensdagavond is nog niet bekend of Pastoor ook volgend seizoen nog trainer is van de Kralingers. Wel maakte Feyenoord eerder op de dag bekend verder te willen met Jean Paul van Gastel. De jeugdtrainer wordt gezien als een belangrijke kandidaat om Pastoor op te volgen als hij besluit zijn trainerscarrière elders te vervolgen.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Geen Feyenoorders meer naar Excelsior’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.