Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Geel niet tijdens lopend seizoen naar Feyenoord’

Als Martin van Geel al naar Feyenoord komt als de nieuwe technisch directeur, dan zal dat zeker niet tijdens het huidige voetbalseizoen zijn. De huidige TD van Roda JC wil zijn klus in Zuid Limburg minimaal tot het eind van dit seizoen uitvoeren. De algemeen directeur van Roda JC praat binnenkort met Feyenoord over een terugkeer naar de club waar hij in de jaren tachtig als speler actief was. In Rotterdam is hij kandidaat voor de positie die de afgelopen week op non-actief gestelde Leo Beenhakker eigenlijk pas komende zomer zou verlaten, zo meldt Voetbal International.

‘Dat gesprek is nog niet eens gepland’, zegt Van Geel tegen het weekblad. ‘Ik kan in ieder geval uitsluiten dat – als beide partijen het in elkaar zien zitten – ik per direct de overstap maak. Tot het einde van dit seizoen werk ik zeker bij Roda JC.’One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Van Geel niet tijdens lopend seizoen naar Feyenoord’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.