Voetbal4u.com

Eredivisie AS Monaco heeft hoofdprijs over voor Leroy Fer

Feyenoord neemt mogelijk nog deze maand afscheid van Leroy Fer. AS Monaco is bereid om de hoofdprijs van 5,5 miljoen euro voor de middenvelder te betalen. De Ligue 1-club is op zoek naar een controlerende middenvelder en heeft meerdere ijzers in het vuur. Ook Manuele Blasi (Napoli) en Christian Poulsen (Liverpool) zijn in beeld bij de Monegasken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!