Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord gaat vol voor Lasse Nilsson

Feyenoord is bij de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij Lasse Nilsson. De 29-jarige aanvaller is bij Vitesse op een tweede plan geraakt en na het afketsen van de transfer van Bas Dost hopen de Rotterdammers zich te versterken met de Zweed, meldt RTV Rijnmond.

Onder trainer Albert Ferrer hoeft de 29-jarige aanvaller geen rekening te houden op speelminuten en daarom heeft hij, ondanks zijn anderhalf jaar doorlopende contract, zijn zinnen gezet op een vertrek. De oud-speler van onder meer Saint-Etienne, Aalborg en Elfsborg maakte enkele jaren geleden indruk in het shirt van SC Heerenveen, maar kon bij Vitesse nauwelijks imponeren.

Ferrer is in ieder geval duidelijk in zijn commentaar over de spits. “Hij is niet een nummer negen die met de rug naar de goal speelt. Hij wijkt meer uit naar de zijkanten. Wij zoeken een ander type dan Lasse. Waarom hij niet trainde? Geblesseerd. Ik weet het niet precies”, zei de Spaanse coach vrijdag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook